phone 210-6755406

Sales Plus TM

 

CRM : ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΑ : ΙΣΤΟΡΙΚΟ : ΕΓΓΡΑΦΑ : ΠΩΛΗΣΕΙΣ : ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ : ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ : PROJECTS : e-MAIL & SMS MARKETING

Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στην κατασκευή και εφαρμογή CRM λογισμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υποδομή της εταιρίας σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό, είναι που κάνουν το Sales Plus την καλύτερη CRM επιλογή και εγγυούνται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση.

Καλέστε μας στο (30) 210 6755 406 , ή στείλτε τώρα e-mail στο sales@orbit.gr αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό.

 

Ζητήστε ενημέρωση με e-mail

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ - ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ...

Με την ORBIT δεν αλλάζετε τον τρόπο εργασίας σας. Απλά δουλεύετε αποδοτικότερα με τον τρόπο που ήδη γνωρίζετε. Οι επιλογές στην τοπολογία, τον τρόπο χρέωσης και την μεθόδευση της εργασίας σας είναι δικές σας!

icon ΑΓΟΡΑ ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Με την ORBIT η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε την βελτιστη οικονομικά μακροχρόνια λύση (Αγορά) ή να προτιμήσετε αρχικά και για όσο διάστημα επιθυμείτε την μίσθωση, επιλέγοντας εσείς τον χρόνο στον οποίο κρίνετε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε αγορά του προιόντος. Δώστε τέλος σε υπέρογκα υποχρεωτικά ποσά κάθε χρόνο!

icon LOCAL ή CLOUD

Εχετε κάθε δυνατότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε επιλέξετε local εγκατάσταση σε δική σας υποδομή είτε μια από την διαθέσιμες Cloud VPS λύσεις της αγοράς, η τελική λύση δεν δίνει απλά ένα site με απλή χρήση, αλλά ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον συνεργασίας μόνο για εσάς διαθέσιμο παντού μέσω Internet!

iconΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

...και μόνο! Με την ORBIT είστε σίγουροι ότι κανένας τρίτος δεν έχει πρόσβαση στις πολύτιμες πληροφορίες σας. Έχετε άμεση διαθεσιμότητα δεδομένων, εγγράφων εργασιών και εσωτερικής επικοινωνίας μονο για εσάς και τα στελέχη σας παντου ενώ η πρόσβαση γίνεται με τρόπο που μονο εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

 


 

 

ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ...

 

Οι εφαρμογές της ORBIT είναι ειδικά σχεδιασμένες για ταχύτητα και απλότητα στη χρήση. Παρέχουν όλες τις δυνατότητες που θα χρειαζόσασταν και χρησιμοποιούν σύγχρονη πολυπαραθυρική τεχνολογία, shotrcuts και λειτουργίες με 1-click, κάνοντας τη διαφορά σε σχέση με κλασσικές desktop ή cloud based web εφαρμογές, όταν η ταχύτητα και η ευχρηστία πρέπει να συνδυαστούν με την απλότητα.


orbit screen

 

... ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

 

Εργαζόμαστε πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και αυτό φαίνεται! Με την ORBIT έχετε μηδενικό κόστος παραμετροποίησης - μιας και η ίδια κατασκευάζει και εφαρμόζει το λογισμικό της. Σαν αποτέλεσμα γλυτώνετε τον χρόνο σας και είστε σίγουροι ότι το λογισμικό σας θα έχει τις λειτουργίες που περιμένετε - και πολλές ακόμα! • contacts
 • ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση - Πελατολόγιο

  Δώστε τέλος στα διάσπαρτα πελατολόγια και αποκτήστε ένα αρχείο επαφών της εταιρίας σας. Διαχειριστείτε εταιρίες και πρόσωπα και παρακολουθήστε όλο το ιστορικό επικοινωνίας και εγγράφων.

 • document management
 • DOCUMENT & E-MAIL MANAGEMENT
  Αφορά : Διαχείριση Εγγράφων

  Συνεχίστε να δουλεύετε τα έγγραφά σας όπως έχετε συνηθίσει. Απλά η αναζήτησή τους πλέον θα γίνεται άμεσα! Δώστε τέλος σε ατέρμονες αναζητήσεις σε φακέλους. Δείτε με ένα κλικ μια παλιά προσφορά σε word, ένα εικαστικό ή όλο το ιστορικό των e-mails. Ψηφιοποιήστε σε 10" ένα χάρτινο έγγραφο!

 • project management
 • PROJECT MANAGEMENT
  Αφορά : Διαχείριση Έργων

  Αναλυτική παρακολούθηση Έργων με σχετιζόμενες επαφές (πελάτες, διεκπαιρεωτές κ.α.). Μπορείτε να έχετε Έργα ανα φάση, καθώς και όλο το Ιστορικό, τα Εγγραφα και τις προγραμματισμένες ενέργειες για ένα Έργο. Ιδανικό για Μηχανικούς, Διεκπεραιωτές, Διαφημιστές, Διαμεταφορείς και κάθε κατηγορία εργασίας με πολλά Έργα ανά πελάτη.

 • sales leads
 • ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
  Αφορά : Οργάνωση Πωλήσεων

  Οι πωλήσεις είναι ή ψυχή της επιχείρησής σας, και στην ORBIT το ξέρουμε καλα! Φροντίζουμε να μην ξεχνάτε καμμία ευκαιρία πώλησης, αλλά και τις αναλύουμε στατιστικά για σας.

 • marketing
 • MAZIKO MARKETING ME SMS & EMAILS
  Αφορά : Μαζικό Marketing

  Με την ORBIT μπορείτε να στείλετε μαζικά e-mails ή sms συμπεριλαμβάνοντας εξωτερικές λίστες και αποκλείοντας διπλά ή unsubscribed emails. Με τον ειδικό αυτοματισμό εξατομικευμένης αποστολής είστε σίγουροι ότι το e-mail σας θα φτάσει στον προορισμό του και θα διαβαστεί!

 • smartphone calendar sync
 • ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΚΙΝΗΤΩΝ
  Αφορά : Smartphones

  Με την ORBIT έχετε πρόσβαση απο παντού. Ακόμα και απο το κινητό σας χωρίς Internet και με το ημερολόγιο που έχετε συνηθίσει! Η ORBIT θα μεταφέρει tasks, διευθύνσεις και τηλέφωνα, ενώ ένα νέο ραντεβού ή σχόλιο στο κινητό σας ενημερώνει το γραφείο!

 • security
 • SECURITY ΧΡΗΣΤΩΝ
  Αφορά : Ασφάλεια

  Τα κλειδιά της εταιρίας σας είναι στα χέρια σας. Το πελατολόγιό σας δεν αντιγράφεται με μια απλή κίνηση. Μπορείτε να οργανώσετε αναλυτικό πρόγραμμα αυτόματων backup, ενώ υπάρχει πλήθος ρυθμίσεων για την πρόσβαση σε πληροφορίες.

   

Θα θέλατε κάτι ακόμα; Πως θα δείτε Demo
icon
Ειδικά σχεδιασμένα για να εκμεταλευτούν την ευελιξία μικρών εταιρικών σχημάτων (εταιρίες 2-200 ατόμων), τα προιόντα της ORBIT αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε θέματα ευελιξίας, ταχύτητας, διαθεσιμότητας δεδομένων και ασφάλειας σε σχέση με λογισμικά εστιασμένα σε μεγάλα εταιρικά σχήματα! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για αυτά τα πλεονεκτήματα!


 

 

 • member 1

   

  ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  Μέσω Internet σε επικοινωνία με συνεργάτη μας. Την ώρα που επιθυμείτε. Με πραγματικά δεδομένα (χιλιάδες εγγραφές) και εσάς στο πληκτρολόγιο.

   

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ

  Εχετε ήδη καταχωρημένα δεδομένα σε φύλλα εργασίας, ή προυπάρχον λογισμικό; Αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μεταφέρουμε την εργασία σας στο νέο σύστημα εφόσον αυτό είναι εφικτό!

 • member 2

   

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Ξεχάστε τις πολύωρες και κοπιαστικές εκπαιδεύσεις. Περιμένουμε τα τηλέφωνά σας και συνδεόμαστε άμεσα - πάντα με την άδειά σας - στον υπολογιστή σας για να βοηθήσουμε.

   

  ΚΟΣΤΟΣ IMPLEMENTATION = 0

  Εφαρμόζουμε μόνο εμείς τις λύσεις μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μηδενικό κόστος για εσάς σε χρόνο και χρήμα! Αποφύγετε τα κόστη τρίτων και δουλέψτε άμεσα με τον τρόπο που σας ταιριάζει!

 • member 3

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

  Στην ORBIT ακούμε τις ιδέες σας και αναπτύσσουμε διαρκώς τα προιόντα μας. Νέες αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες και βελτιώνουν διαρκώς τον τρόπο εργασίας σας.

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

  Οι πελάτες μας μας νοιώθουν δίπλα τους. Στα πλάισια της υποστήριξης υπάρχει διαρκής ενημέρωση για νέα χαρακτηριστικά, και τηλεφωνική ή online επικοινωνία για την σωστή εφαρμογή τους.

   

   

 • member 4

   

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Ο εξειδικευμένος τεχνικός της ORBIT είναι πάντα στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή και στον υπολογιστή σας μέσω Internet - πάντα με τον δικό σας έλεγχο.

   

  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

  Με πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη είμαστε δίπλα σας όπου και να βρίσκεστε, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

   

   

 

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το SALES PLUS της ORBIT χρησιμοποιείται σαν CRM στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από επιχειρήσεις κάθε δραστηριότητας που θέλουν απόλυτο έλεγχο των πωλήσεων του marketing και του client service.

Μερικοί από τους πελάτες μας ενδεικτικά...

 • partner 1
 • partner 2
 • partner 3
 • partner 4
 • partner 5
 • partner 6

 

 

 


 

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Θα χαρούμε να μιλήσουμε στα γραφεία μας, στο χώρο σας, ή πολύ πιό άμεσα τηλεφωνικά με on-line συνδεση μέσω Internet.

icon 1 Λεωφόρος Δημοκρατίας 26, Νέο Ψυχικό, 15451 Αθήνα

icon 2 (+30) 210-6755406

icon 3sales@orbit.gr

icon 4www.orbit.gr