phone 210-6755406

Μεσιτικό Plus TM

 

ΑΚΙΝΗΤΑ : ΖΗΤΗΣΕΙΣ : ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ : ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΕ SITES : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ : ΕΝΤΟΛΕΣ : ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ : ΙΣΤΟΡΙΚΟ : ATZENTA : ΕΓΓΡΑΦΑ : e-MAIL & SMS MARKETING

Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στην κατασκευή και εφαρμογή λογισμικού για Μεσίτες και Εκτιμητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υποδομή της εταιρίας σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό, είναι που κάνουν το Μεσιτικό Plus την καλύτερη επιλογή και εγγυούνται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση.

Καλέστε μας στο (30) 210 6755 406 , ή στείλτε τώρα e-mail στο sales@orbit.gr αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό.

 

Φυλλάδιο Ζητήστε ενημέρωση με e-mail

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ - ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ...

Με την ORBIT δεν αλλάζετε τον τρόπο εργασίας σας. Απλά δουλεύετε αποδοτικότερα με τον τρόπο που ήδη γνωρίζετε. Οι επιλογές στην τοπολογία, τον τρόπο χρέωσης και την μεθόδευση της εργασίας σας είναι δικές σας!

icon ΑΓΟΡΑ ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Με την ORBIT η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε την βελτιστη οικονομικά μακροχρόνια λύση (Αγορά) ή να προτιμήσετε αρχικά και για όσο διάστημα επιθυμείτε την μίσθωση, επιλέγοντας εσείς τον χρόνο στον οποίο κρίνετε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε αγορά του προιόντος. Δώστε τέλος σε υπέρογκα υποχρεωτικά ποσά κάθε χρόνο!

icon LOCAL ή CLOUD

Εχετε κάθε δυνατότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε επιλέξετε local εγκατάσταση σε δική σας υποδομή είτε μια από την διαθέσιμες Privarte Cloud VPS λύσεις της αγοράς, η ORBIT δεν προσφέρει απλά μια δύσχρηστη web εφαρμογή - συχνά με δεδομένα και φωτογραφίες εκτός δικού σας ελέγχου - αλλά ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον συνεργασίας μόνο για εσάς, διαθέσιμο παντού μέσω Internet!

iconΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

...και μόνο! Με την ORBIT είστε σίγουροι ότι κανένας τρίτος δεν έχει πρόσβαση στις πολύτιμες πληροφορίες σας. Ακόμα και στη περίπτωση της Cloud λύσης, η υποδομή είναι αποκλειστικά δική σας και η διαχείριση των δεδομένων γίνεται μόνο από εσάς χωρίς να σχετίζεται ή να επηρεάζεται από την λειτουργία άλλων μεσιτικών γραφείων!

 


 

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ MULTI WINDOWS ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ WEB APP ΓΙΑ ΤΟ SMARTPHONE ΚΑΙ ΤΟ TABLET ΣΑΣ!

 

Οι εφαρμογές της ORBIT είναι ειδικά σχεδιασμένες για ταχύτητα και απλότητα στη χρήση. Χρησιμοποιούν πολυπαραθυρική τεχνολογία, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες ενός Η/Υ με πληκτρολόγιο και mouse ή ενός laptop. Μπορείτε δηλαδή να δουλεύετε ταυτόχρονα σε διαφορετικά παράθυρα, ή να στέλνετε ένα μήνυμα χωρίς να διακόπτετε την προηγούμενη εργασία σας.

Εργαστείτε από το γραφείο, το σπίτι, ή όπου αλλού έχετε πρόσβαση σε κάποιον Η/Υ, και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως ειδικά shortcuts και λειτουργίες με 1-click, πρόσβαση με ταχύτητα και ασφάλεια στα έγγραφα της εταιρίας, αυτοματισμούς ψηφιοποίησης εγγράφων, προσωποποιημένες και μαζικές αποστολές e-mail ή sms και πολλά ακόμα. Βάλτε στην καθημερινή σας εργασία την απλότητα και την ταχύτητα Orbit και ζήστε την ανυπέρβλητη ευχρηστία σε σχέση με τις κλασσικές desktop ή cloud based web εφαρμογές.

Συνεχίστε την εργασία σας από το κινητό με την νέα, ειδικά σχεδιασμένη Web App, που δίνει όλα όσα χρειάζεστε εκτός γραφείου. Σε κάθε περίπτωση, είστε οι απόλυτοι κύριοι των δεδομένων σας, που βρίσκονται με ασφάλεια στο χώρο σας (με backup στο Cloud), ή στο private Cloud της εταιρίας σας αν δεν επιθυμείτε να έχετε ανοικτό Η/Υ σε μόνιμη βάση.

 


orbit screen

 

Πλήρης multiwindows εφαρμογή για χρήση στο γραφείο ή από οπουδήποτε έχετε πρόσβαση σε Η/Υ ή Tablet συνδεδεμένο στο internet.

orbit screen

 

Ειδικά σχεδιασμένη Web App για γρήγορη χρήση από iPhone ή Android.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ

 

Τo Μεσιτικό Plus συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν αν μην το αποχωρίζεστε. Οι δυνατότητες που περιγράφονται εδώ είναι ενδεικτικές. Δείτε παρουσίαση του προγράμματος για να έχετε πλήρη αίσθηση για όσα σας προσφέρει.


 • αρχειοθέτηση ακινήτων
 • Η αναλυτικότερη βάση δεδομένων των ακινήτων σας με φωτογραφίες, video & έγγραφα. Στο χώρο σας ή στο cloud, με ταχύτατη αναζήτηση και πρόσβαση μόνο από εσάς! Οι καθημερινές εργασίες (παρουσιάσεις, προβολή στιγμάτων, δημιουργίες εντολών, καταγραφή υποδείξεων κ.α.) είναι εφικτές με 1 κλικ για τα ακίνητα της επιλογής σας.

 • ανεβασμα upload σε portals και sites
 • ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΕ SITES
  Αφορά : Παρουσίαση ακινήτων στο Internet

  Τέλος στις πολλαπλές καταχωρήσεις στα διάφορα portals & to site σας. Οι ενημερώσεις σας μπορούν να ανέβουν άμεσα μόνο για τα ακίνητα που επείγουν, ή μπορείτε να συγχρονίσετε με 1 κλικ σε όλα τα sites σε ώρα της επιλογής σας. Η προβολή γίνεται με τον βέλτιστο τρόπο και πάντα σε διαρκή συνεργασία με τα συνεργαζόμενα portals.

 • κινήσεις υποδείξεων ακινήτων
 • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
  Αφορά : Παρακολούθηση Ιστορικού Υποδείξεων

  Δεν θα ξαναπροτείνεται απο λάθος το ίδιο ακίνητο! Η καταγραφή όλων των υποδείξεων και προτάσεων γίνεται ταχύτατα με ειδική διαδικασία και βοηθά να γνωρίζετε πάντα τα δεδομένα στην πορεία προς τη συμφωνία. Ειδικά γραφήματα ενημερώνουν για την ποιότητα του ενδιαφέροντος μιας ζήτησης, ενώ η πρόσβαση στα σχετιζόμενα ακίνητα γίνεται άμεσα.

 • αρχείο επαφών και πελατολόγιο
 • ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Δώστε τέλος στα διάσπαρτα πελατολόγια και αποκτήστε ένα αρχείο επαφών της εταιρίας σας. Διαχειριστείτε εταιρίες και πρόσωπα και παρακολουθήστε όλα όσα τους αφορούν. Σε συνεργασία με τα εργαλεία μαζικών e-mail & sms υλοποιήστε αποτελεσματικές στρατηγικές marketing και προσελκύστε νέους πελατες.

 • calendar
 • ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ REMINDERS
  Αφορά : Υπομνήσεις - Προθεσμίες

  Τίποτα δεν ξεχνιέται! Εξειδικευμένη Ατζέντα, διαφορετική για κάθε συνεργάτη συντονίζει όλες τις εργασίες που τον αφορούν. Εργαλεία αυτόματου follow up τυποποιούν τις διαδικασίες για όλους. Δυνατότητα συγχρονισμού με κινητά με ή χωρίς Ιντερνετ και με το ημερολόγιο που ήδη χρησιμοποιείτε στο κινητό σας..

   

 • security
 • SECURITY ΧΡΗΣΤΩΝ
  Αφορά : Ασφάλεια

  Τα κλειδιά της εταιρίας σας είναι στα χέρια σας. Το πελατολόγιό σας δεν αντιγράφεται με μια απλή κίνηση. Μπορείτε να οργανώσετε αναλυτικό πρόγραμμα αυτόματων backup, ενώ υπάρχει πλήθος ρυθμίσεων για την πρόσβαση σε πληροφορίες.

   

Ενδεικτικό Πελατολόγιο Πως θα δείτε Demo
icon
Η ORBIT έχει πολυετή εμπειρία στην εξειδικευμένη οργάνωση του μεσιτικού χώρου. Ειδικά σχεδιασμένα για ταχύτητα στη χρήση - σε αντίθεση με τις τυπικές WEB λύσεις της αγοράς - τα προϊόντα μας κάνουν τη διαφορά, και βοηθούν να έχετε περισσότερα, ταχύτερα, και πάντα με τα δεδομένα δικά σας! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να παρουσιάσουμε μέσω internet αυτές τις σημαντικότατες διαφορές!


 

 

 

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το Μεσιτικό Plus της ORBIT χρησιμοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από Μεσίτες και Εκτιμητές που θέλουν απόλυτο έλεγχο και επιτάχυνση των διαδικάσιών τους. Οι πελάτες μας και η σχέση μας μαζί τους είναι σημαντική για εμάς και αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας. Ρωτήστε για εμάς!

Μερικοί από τους πελάτες μας ενδεικτικά...

 • partner 1
 • partner 2
 • partner 3
 • partner 4
 • partner 5
 • partner 6

 

 • partner 7
 • partner 8
 • partner 9
 • partner 10
 • partner 11
 • partner 12

 

 

 

 • member 1

   

  ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  Μέσω Internet σε επικοινωνία με συνεργάτη μας. Την ώρα που επιθυμείτε. Με πραγματικά δεδομένα (χιλιάδες εγγραφές) και εσάς στο πληκτρολόγιο.

   

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ

  Εχετε ήδη καταχωρημένα δεδομένα σε φύλλα εργασίας, ή προυπάρχον λογισμικό; Αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μεταφέρουμε την εργασία σας στο νέο σύστημα εφόσον αυτό είναι εφικτό!

 • member 2

   

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Ξεχάστε τις πολύωρες και κοπιαστικές εκπαιδεύσεις. Περιμένουμε τα τηλέφωνά σας και συνδεόμαστε άμεσα - πάντα με την άδειά σας - στον υπολογιστή σας για να βοηθήσουμε.

   

  ΚΟΣΤΟΣ IMPLEMENTATION = 0

  Εφαρμόζουμε μόνο εμείς τις λύσεις μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μηδενικό κόστος για εσάς σε χρόνο και χρήμα! Αποφύγετε τα κόστη τρίτων και δουλέψτε άμεσα με τον τρόπο που σας ταιριάζει!

 • member 3

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

  Στην ORBIT ακούμε τις ιδέες σας και αναπτύσσουμε διαρκώς τα προιόντα μας. Νέες αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες και βελτιώνουν διαρκώς τον τρόπο εργασίας σας.

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

  Οι πελάτες μας μας νοιώθουν δίπλα τους. Στα πλάισια της υποστήριξης υπάρχει διαρκής ενημέρωση για νέα χαρακτηριστικά, και τηλεφωνική ή online επικοινωνία για την σωστή εφαρμογή τους.

   

   

 • member 4

   

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Ο εξειδικευμένος τεχνικός της ORBIT είναι πάντα στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή και στον υπολογιστή σας μέσω Internet - πάντα με τον δικό σας έλεγχο.

   

  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

  Με πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη είμαστε δίπλα σας όπου και να βρίσκεστε, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

   

   

 

 

 

 

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Θα χαρούμε να μιλήσουμε στα γραφεία μας, στο χώρο σας, ή πολύ πιό άμεσα τηλεφωνικά με on-line συνδεση μέσω Internet.

icon 1 Λεωφόρος Δημοκρατίας 26, Νέο Ψυχικό, 15451 Αθήνα

icon 2 (+30) 210-6755406

icon 3sales@orbit.gr

icon 4www.orbit.gr