phone 210-6755406

Οφθαλμολογικό Plus TM

 

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ : CHECKUP : ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ : ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ : ΣΥΝΤΑΓΕΣ : IMAGES/VIDEO : ANNOTATIONS : ΙΣΤΟΡΙΚΟ : ΡΑΝΤΕΒΟΥ : ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ : ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στον Οφθαλμολογικό χώρο σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υποδομή της εταιρίας σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό, είναι που κάνει το Οφθαλμολογικό Plus την καλύτερη επιλογή και εγγυάται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση.

Καλέστε μας στο (30) 210 6755 406 , ή στείλτε τώρα e-mail στο sales@orbit.gr αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό.

 

Ζητήστε ενημέρωση με e-mailicon ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ 2017

Η ORBIT έχει πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση λύσεων για Οφθαλμιάτρους. Το νέο Οφθαλμολογικό Plus είναι ένα πλήρως ανασχεδιασμένο προϊόν. Με εντελώς νέα οφθαλμολογική καρτέλα, πολλά νέα δεδομένα, καινούριες δυνατότητες και βέβαια απόλυτη συμβατότητα με τις προηγούμενες εκδόσεις (μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την παλιά καρτέλα).

icon LOCAL ή CLOUD

Θέλετε για λόγους διαθεσιμότητας και backup να μην έχετε κανένα δεδομένο εγκατεστημένο στο Ιατρείο σας; Μήπως αντίθετα προτιμάτε για λόγους ασφαλείας και ταχύτητας όλα τα δεδομένα στο χώρο σας; Κανένα πρόβλημα! Και στις δύο περιπτώσεις θα έχετε πρόσβαση - μόνο εσείς - από παντού μέσω Internet από οποιονδήποτε υπολογιστή tablet ή smartphone. Καλέστε μας εάν επιθυμείτε περισσότερες διευκρινίσεις στο θέμα αυτό.

icon ΑΓΟΡΑ ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Φροντίζουμε πάντα να έχετε την καλύτερη απόδοση για τα χρήματά σας! Με την ORBIT η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε την βελτιστη οικονομικά μακροχρόνια λύση (Αγορά) ή να προτιμήσετε αρχικά και για όσο διάστημα επιθυμείτε την μίσθωση (μειώνοντας έτσι και το κόστος δοκιμής του προιόντος), επιλέγοντας εσείς τον χρόνο στον οποίο κρίνετε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε αγορά του προιόντος.

 


 

 

ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

 


orbit screen

 

 

Εργαζόμαστε πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και αυτό φαίνεται! Με την ORBIT έχετε μηδενικό κόστος παραμετροποίησης - μιας και η ίδια κατασκευάζει και εφαρμόζει το λογισμικό της. Σαν αποτέλεσμα, γλυτώνετε τον χρόνο σας και είστε σίγουροι ότι το λογισμικό σας θα έχει τις λειτουργίες που περιμένετε - και πολλές ακόμα!

Τo Οφθαλμολογικό PLUS συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να μην το αποχωρίζεστε. Οι δυνατότητες που περιγράφονται εδώ είναι ενδεικτικές. Δείτε παρουσίαση του προγράμματος για να έχετε πλήρη αίσθηση για όσα σας προσφέρει. • contacts
 • ΑΡΧΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Πλήρης διαχείριση αρχείου Ασθενών με αναλυτική εξειδικευμένη καρτέλα με όλα τα απαραίτητα οφθαλμολογικά ευρήματα. Δημογραφικά, ταχύτατη αναζήτηση και δυνατότητα υπομνήσεων σε ασθενείς με e-mails ή sms.

 • calendar
 • ΑΤΖΕΝΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Ατζέντα ενός ή περισσοτέρων Ιατρών με δυνατότητα συγχρονισμού και χρήσης off-line από το smartphone του Ιατρού. Real time παρακαλούθηση κατάστασης αναμονής και άμεση προβολή των στοιχείων του εξεταζόμενου με ένα κλικ.

 • opthalmologist
 • ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ
  Αφορά : Ιατρική Καρτέλα

  Αναλυτικότατη και εύχρηστη οφθαλμολογική καρτέλα ασθενούς. Μετρήσεις, φάρμακα, διαγνώσεις, χειρουργεία, διαγράμματα και άμεση παραπομπή σε αντίστοιχα έγγραφα ή σκαναρισμένες καρτέλες , βοηθούν τον Ιατρό στην καθημερινή εργασία του.

 • ophthalmic prescriptions
 • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΥΑΛΙΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Συνταγές γυαλιών και φαρμάκων σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Ποιοτική εκτύπωση σε λευκό χαρτί Α4 ή Α5 με λογότυπο του Ιατρείου. Αμεση έκδοση και προβολή οδηγιών πρός τον ασθενή και το φαρμακοποιό. Έτοιμα σχόλια και δοσολογίες που διαμορφώνετε βοηθούν τη διαδικασία.

 • ophthalmic equipments
 • ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Αυτόματη καταγραφή στιγμιοτύπων από οφθαλμολογικά μηχανήματα και ταχύτατη εισαγωγή μετρήσεων με ένα κλικ από φακόμετρα, παχύμετρα, διαθλασίμετρα ή φορόπτερα. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο θέμα αυτό.

 • document management
 • IMAGES - VIDEOS - ΕΓΓΡΑΦΑ - SCANS
  Αφορά : Document Automation

  Σύνδεση εγγράφων κάθε μορφής ή στιγμιοτύπων από οφθαλμολογικά μηχανήματα. Φωτογραφίες, γνωματεύσεις, video ή σκαναρισμένα παλιά δελτία εξετάσεων εισάγονται με μοναδική ταχύτητα και είναι πάντα διαθέσιμα στην καρτέλα του Ασθενούς.

 • ophthalmological annotation
 • ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ (ANNOTATION)
  Αφορά : Ιατρική Καρτέλα

  Δυνατότητα annotation σε εικόνες βυθού, προσθίων κ.α. με ειδικό σχεδιαστικό εργαλείο. Άμεση προβολή και σύγκριση των αλλοιώσεων χρονολογικά. Δυνατότητα εκτύπωσης των αντίστοιχων εικόνων.

 • timeline
 • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
  Αφορά : Ιατρική Καρτέλα

  Μοναδικός τρόπος παρουσίασης όλης της σχέσης με τον ασθενή σε μια καρτέλα. Δώστε τέλος στις περιηγήσεις σε διάφορες καρτέλες και διαμορφώστε, εάν θέλετε, μόνοι σας τα δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται ή εκτυπώνονται.

 • smartphone calendar sync
 • ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΚΙΝΗΤΩΝ
  Αφορά : Smartphones

  Με την ORBIT έχετε πρόσβαση απο παντού. Ακόμα και απο το κινητό σας χωρίς Internet και με το ημερολόγιο που έχετε συνηθίσει! Η ORBIT θα μεταφέρει ραντεβού με τηλέφωνα, ενώ ένα νέο ραντεβού η σχόλιο στο κινητό σας ενημερώνει την γραμματεία!

 • doctors receipt
 • ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
  Αφορά : Μηχανογραφική Τιμολόγηση

  Εφόσον το επιθυμείτε υπάρχει από το πρόγραμμα η δυνατότητα να εκδίδει ΑΠΥ Ιατρού και να παρακολουθεί μετρητοίς ή επι πιστώσει όλες τις οικονομικές σχέσεις με τον πελάτη. Συγκεντρωτικές και αναλυτικές εκτυπώσεις βοηθούν την γενικότερη οικονομική παρακολούθηση όπως και την στατιστική ανάλυση των εσόδων.

Θα θέλατε κάτι ακόμα; Πως θα δείτε Demo
icon
Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στο Οφθαλμολογικό χώρο σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υποδομή της εταιρίας σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό, είναι που κάνει το Οφθαλμολογικό Plus την καλύτερη επιλογή και εγγυάται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας!


 

 

 • member 1

   

  ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  Μέσω Internet σε επικοινωνία με συνεργάτη μας. Την ώρα που επιθυμείτε. Με πραγματικά δεδομένα (χιλιάδες εγγραφές) και εσάς στο πληκτρολόγιο.

   

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ

  Εχετε ήδη καταχωρημένα δεδομένα σε φύλλα εργασίας, ή προυπάρχον λογισμικό; Αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μεταφέρουμε την εργασία σας στο νέο σύστημα εφόσον αυτό είναι εφικτό!

 • member 2

   

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Ξεχάστε τις πολύωρες και κοπιαστικές εκπαιδεύσεις. Περιμένουμε τα τηλέφωνά σας και συνδεόμαστε άμεσα - πάντα με την άδειά σας - στον υπολογιστή σας για να βοηθήσουμε.

   

  ΚΟΣΤΟΣ IMPLEMENTATION = 0

  Εφαρμόζουμε μόνο εμείς τις λύσεις μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μηδενικό κόστος για εσάς σε χρόνο και χρήμα! Αποφύγετε τα κόστη τρίτων και δουλέψτε άμεσα με τον τρόπο που σας ταιριάζει!

 • member 3

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

  Στην ORBIT ακούμε τις ιδέες σας και αναπτύσσουμε διαρκώς τα προιόντα μας. Νέες αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες και βελτιώνουν διαρκώς τον τρόπο εργασίας σας.

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

  Οι πελάτες μας μας νοιώθουν δίπλα τους. Στα πλάισια της υποστήριξης υπάρχει διαρκής ενημέρωση για νέα χαρακτηριστικά, και τηλεφωνική ή online επικοινωνία για την σωστή εφαρμογή τους.

   

   

 • member 4

   

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Ο εξειδικευμένος τεχνικός της ORBIT είναι πάντα στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή και στον υπολογιστή σας μέσω Internet - πάντα με τον δικό σας έλεγχο.

   

  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

  Με πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη είμαστε δίπλα σας όπου και να βρίσκεστε, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

   

   

 

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Θα χαρούμε να μιλήσουμε στα γραφεία μας, στο χώρο σας, ή πολύ πιό άμεσα τηλεφωνικά με on-line συνδεση μέσω Internet.

icon 1 Λεωφόρος Δημοκρατίας 26, Νέο Ψυχικό, 15451 Αθήνα

icon 2 (+30) 210-6755406

icon 3sales@orbit.gr

icon 4www.orbit.gr