phone 210-6755406

Οφθαλμολογικό Plus TM

 

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ : CHECKUP : ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ : ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ : ΣΥΝΤΑΓΕΣ : IMAGES/VIDEO : ANNOTATIONS : ΙΣΤΟΡΙΚΟ : ΡΑΝΤΕΒΟΥ : ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ : myDATA : ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στον Οφθαλμολογικό χώρο σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υποδομή της εταιρίας σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό, είναι που κάνει το Οφθαλμολογικό Plus την καλύτερη επιλογή και εγγυάται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση.

Πλήρως εναρμονισμένο με την υποχρέωση ενημέρωσης εσόδων στο myDATA (ΑΑΔΕ) από 1.1.2021, το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ PLUS σας δίνει - εάν το επιθυμείτε - την δυνατότητα να εκδίδετε και να διαβιβάζετε ηλεκτρονικά με ένα κλικ, τα παραστατικά σας με ταχύτητα και άψογη εμφάνιση.

 

Καλέστε μας στο (30) 210 6755 406 , ή στείλτε τώρα e-mail στο sales@orbit.gr αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό.

 

Ζητήστε ενημέρωση με e-mail Πως θα δείτε Demo

 

 

icon ΑΓΟΡΑ ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η συνδρομητική χρήση έχει μικρό αρχικό κόστος, αλλά σημαντικά θέματα σε βάθος χρόνου:

 • Σε αντίθεση με την αγορά, δεσμεύει στη χρέωση, αποκλείοντας πρακτικά αλλαγή λογισμικού, μιας και διακόπτει κάθε πρόσβαση μετά τη λήξη.
 • Κοστίζει πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα σε σχέση με την αγορά μαζί με το Συμβόλαιο Συντήρησης.

Και οι δύο πολιτικές χρέωσης είναι διαθέσιμες με την εταιρία μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε μαζί τις εναλλακτικές και να σας βοηθήσουμε στην σωστή για εσάς επιλογή!

icon LOCAL ή CLOUD

...σε κάθε περίπτωση εσείς, έχετε πρόσβαση από παντού και όλες τις συσκευές, με τον καλύτερο τρόπο:

 • Στο γραφείο σας με ταχύτατη χρήση.
 • Οπουδήποτε έχετε ένα PC, Mac, Tablet ή ακόμα και κινητό με άμεση πρόσβαση στον Η/Υ σας στο γραφείο μέσω Internet *.

* Καλέστε μας να συζητήσουμε για τον τρόπο remote πρόσβασης ταχύτατα χωρίς κωδικούς και χρεώσεις τρίτων.

iconΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

...και μόνο! Ακόμα και στη συνδρομητική χρήση έχετε διαρκώς τοπικά ή στο εταιρικό σας Cloud:

 • Την SQL βάση δεδομένων σας με συγκροτημένη πληροφορία και σύνδεση με κάθε έγγραφο που τα αφορά, και όχι απλά ασύνδετα excel που θα σας δοθούν μελλοντικά αν διακόψετε μια συνεργασία.
 • Ολα τα ψηφιοποιημένα ή ηλεκτρονικά έγγραφα, e-mails και κάθε άλλο σημαντικό αρχείο για τις υποθεσεις σας, με την δομή που απαιτείται από το λογισμικό.
 • Δυνατότητα σωστής σχεδίασης πολιτικών αυτόματου Backup τοπικά ή στο Cloud για οποιαδήποτε αποφυγή προβλήματος.

 


 

ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ...

 

Οι εφαρμογές της ORBIT είναι ειδικά σχεδιασμένες για ταχύτητα και απλότητα στη χρήση. Παρέχουν όλες τις δυνατότητες που θα χρειαζόσασταν και χρησιμοποιούν σύγχρονη πολυπαραθυρική τεχνολογία, shotrcuts και λειτουργίες με 1-click, κάνοντας τη διαφορά σε σχέση με κλασσικές desktop ή cloud based web εφαρμογές, όταν η ταχύτητα και η ευχρηστία πρέπει να συνδυαστούν με την απλότητα.

 


orbit screen

 


Εργαζόμαστε πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και αυτό φαίνεται! Με την ORBIT έχετε μηδενικό κόστος παραμετροποίησης - μιας και η ίδια κατασκευάζει και εφαρμόζει το λογισμικό της. Σαν αποτέλεσμα γλυτώνετε τον χρόνο σας και είστε σίγουροι ότι το λογισμικό σας θα έχει τις λειτουργίες που περιμένετε - και πολλές ακόμα!

 


orbit screen

 

 


... ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

 

Τo Οφθαλμολογικό Plus συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να μην το αποχωρίζεστε. Οι δυνατότητες που περιγράφονται εδώ είναι ενδεικτικές. Δείτε παρουσίαση του προγράμματος για να έχετε πλήρη αίσθηση για όσα σας προσφέρει.


 • contacts
 • ΑΡΧΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Πλήρης διαχείριση αρχείου Ασθενών με αναλυτική εξειδικευμένη καρτέλα με όλα τα απαραίτητα οφθαλμολογικά ευρήματα. Δημογραφικά, ταχύτατη αναζήτηση και δυνατότητα υπομνήσεων σε ασθενείς με e-mails ή sms.

 • calendar
 • ΑΤΖΕΝΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Ατζέντα ενός ή περισσοτέρων Ιατρών με δυνατότητα συγχρονισμού και χρήσης off-line από το smartphone του Ιατρού. Real time παρακαλούθηση κατάστασης αναμονής και άμεση προβολή των στοιχείων του εξεταζόμενου με ένα κλικ.

 • opthalmologist
 • ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ
  Αφορά : Ιατρική Καρτέλα

  Εύχρηστη οφθαλμολογική καρτέλα με διαθλαστικές μετρήσεις, οφθαλμικά και μη φάρμακα, τιμες ΕΟΠ με γενικά ή ημερήσια διαγράμματα, διαγνώσεις, χειρουργεία και άμεση παραπομπή σε έγγραφα, φωτογραφίες ή σκαναρισμένες καρτέλες, βοηθούν τον Ιατρό στην καθημερινή εργασία του.

 • ophthalmic prescriptions
 • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΥΑΛΙΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Συνταγές γυαλιών και φαρμάκων σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Ποιοτική εκτύπωση σε λευκό χαρτί Α4 ή Α5 με λογότυπο του Ιατρείου. Αμεση έκδοση και προβολή οδηγιών πρός τον ασθενή και το φαρμακοποιό. Έτοιμα σχόλια και δοσολογίες που διαμορφώνετε βοηθούν τη διαδικασία.

 • ophthalmic equipments
 • ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
  Αφορά : Εσωτερική Οργάνωση

  Αυτόματη καταγραφή στιγμιοτύπων από οφθαλμολογικά μηχανήματα και ταχύτατη εισαγωγή μετρήσεων με ένα κλικ από φακόμετρα, παχύμετρα, διαθλασίμετρα ή φορόπτερα. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο θέμα αυτό.

 • document management
 • IMAGES - VIDEOS - ΕΓΓΡΑΦΑ - SCANS
  Αφορά : Document Automation

  Σύνδεση εγγράφων κάθε μορφής ή στιγμιοτύπων από οφθαλμολογικά μηχανήματα. Φωτογραφίες, γνωματεύσεις, video ή σκαναρισμένα παλιά δελτία εξετάσεων εισάγονται με μοναδική ταχύτητα και είναι πάντα διαθέσιμα στην καρτέλα του Ασθενούς.

 • ophthalmological annotation
 • ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ (ANNOTATION)
  Αφορά : Ιατρική Καρτέλα

  Δυνατότητα annotation σε εικόνες βυθού, προσθίων κ.α. με ειδικό σχεδιαστικό εργαλείο. Άμεση προβολή και σύγκριση των αλλοιώσεων χρονολογικά. Δυνατότητα εκτύπωσης των αντίστοιχων εικόνων.

 • timeline
 • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
  Αφορά : Ιατρική Καρτέλα

  Μοναδικός τρόπος παρουσίασης όλης της σχέσης με τον ασθενή σε μια καρτέλα. Δώστε τέλος στις περιηγήσεις σε διάφορες καρτέλες και διαμορφώστε, εάν θέλετε, μόνοι σας τα δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται ή εκτυπώνονται.

 • smartphone calendar sync
 • ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΚΙΝΗΤΩΝ
  Αφορά : Smartphones

  Με την ORBIT έχετε πρόσβαση απο παντού. Ακόμα και απο το κινητό σας χωρίς Internet και με το ημερολόγιο που έχετε συνηθίσει! Η ORBIT θα μεταφέρει ραντεβού με τηλέφωνα, ενώ ένα νέο ραντεβού η σχόλιο στο κινητό σας ενημερώνει την γραμματεία!

 • doctors receipt
 • ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
  Αφορά : Μηχανογραφική Τιμολόγηση

  Εφόσον το επιθυμείτε υπάρχει από το πρόγραμμα η δυνατότητα να εκδίδει ΑΠΥ Ιατρού (με αυτόματη διαβίβαση στην ΑΑΔΕ myData, σύμφωνα με τη σχετική υποχρέωση από 1/1/2021), και να παρακολουθεί μετρητοίς ή επι πιστώσει όλες τις οικονομικές σχέσεις με τον πελάτη. Συγκεντρωτικές και αναλυτικές εκτυπώσεις βοηθούν την γενικότερη οικονομική παρακολούθηση.

 • mydata aade
 • ΑΑΔΕ myDATA READY
  Αφορά : Παραγωγικότητα

  Στην περίπτωση που έχει επιλεγεί έκδοση παραστατικών, αυτόματη σύγχρονη και ασύγχρονη διαβίβαση των παραστατικών στο myDATA σύμφωνα με την σχετική υποχρέωση από 1/1/2021. Δυνατότητα λειτουργίας χωρίς Internet με αυτόματη αποστολή εκκρεμοτήτων σε επόμενη σύνδεση.

icon
Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στο Οφθαλμολογικό χώρο σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υποδομή της εταιρίας σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό, είναι που κάνει το Οφθαλμολογικό Plus την καλύτερη επιλογή και εγγυάται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας!


 

 

 • member 1

   

  ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  Μέσω Internet σε επικοινωνία με συνεργάτη μας. Την ώρα που επιθυμείτε. Με πραγματικά δεδομένα (χιλιάδες εγγραφές) και εσάς στο πληκτρολόγιο.

   

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ

  Εχετε ήδη καταχωρημένα δεδομένα σε φύλλα εργασίας, ή προυπάρχον λογισμικό; Αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μεταφέρουμε την εργασία σας στο νέο σύστημα εφόσον αυτό είναι εφικτό!

 • member 2

   

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Ξεχάστε τις πολύωρες και κοπιαστικές εκπαιδεύσεις. Περιμένουμε τα τηλέφωνά σας και συνδεόμαστε άμεσα - πάντα με την άδειά σας - στον υπολογιστή σας για να βοηθήσουμε.

   

  ΚΟΣΤΟΣ IMPLEMENTATION = 0

  Εφαρμόζουμε μόνο εμείς τις λύσεις μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μηδενικό κόστος για εσάς σε χρόνο και χρήμα! Αποφύγετε τα κόστη τρίτων και δουλέψτε άμεσα με τον τρόπο που σας ταιριάζει!

 • member 3

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

  Στην ORBIT ακούμε τις ιδέες σας και αναπτύσσουμε διαρκώς τα προιόντα μας. Νέες αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες και βελτιώνουν διαρκώς τον τρόπο εργασίας σας.

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

  Οι πελάτες μας μας νοιώθουν δίπλα τους. Στα πλάισια της υποστήριξης υπάρχει διαρκής ενημέρωση για νέα χαρακτηριστικά, και τηλεφωνική ή online επικοινωνία για την σωστή εφαρμογή τους.

   

   

 • member 4

   

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Ο εξειδικευμένος τεχνικός της ORBIT είναι πάντα στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή και στον υπολογιστή σας μέσω Internet - πάντα με τον δικό σας έλεγχο.

   

  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

  Με πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη είμαστε δίπλα σας όπου και να βρίσκεστε, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

   

   

 

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Θα χαρούμε να μιλήσουμε στα γραφεία μας, στο χώρο σας, ή πολύ πιό άμεσα τηλεφωνικά με on-line συνδεση μέσω Internet.

icon 1 Λεωφόρος Δημοκρατίας 26, Νέο Ψυχικό, 15451 Αθήνα

icon 2 (+30) 210-6755406

icon 3sales@orbit.gr

icon 4www.orbit.gr