phone 210-6755406

Διαφημιστικό Plus TM

 

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΑ : WEB CAMPAINS : ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ : ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ : ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΑΦΩΝ : ΥΠΟΜΝΗΣΕΙΣ : MAZIKO MARKETING : ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ : ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στην κατασκευή εξειδικευμένου CRM λογισμικού οργάνωσης Εμπορικών Τμημάτων για On-Line & έντυπη διαφήμιση, αλλά και οι συνεργασίες με τα μεγαλύτερα media της αγοράς είναι που σας εγγυώνται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση.

Καλέστε μας στο (30) 210 6755 406 , ή στείλτε τώρα e-mail στο sales@orbit.gr αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό.

 

Ζητήστε ενημέρωση με e-mail

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ - ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ...

Με την ORBIT δεν αλλάζετε τον τρόπο εργασίας σας. Απλά δουλεύετε αποδοτικότερα με τον τρόπο που ήδη γνωρίζετε. Οι επιλογές στην τοπολογία, τον τρόπο χρέωσης και την μεθόδευση της εργασίας σας είναι δικές σας!

icon ΑΓΟΡΑ ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Με την ORBIT η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε την βελτιστη οικονομικά μακροχρόνια λύση (Αγορά) ή να προτιμήσετε αρχικά και για όσο διάστημα επιθυμείτε την μίσθωση, επιλέγοντας εσείς τον χρόνο στον οποίο κρίνετε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε αγορά του προιόντος. Δώστε τέλος σε υπέρογκα υποχρεωτικά ποσά κάθε χρόνο!

icon LOCAL ή CLOUD

Εχετε κάθε δυνατότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε επιλέξετε local εγκατάσταση σε δική σας υποδομή είτε μια από την διαθέσιμες Cloud VPS λύσεις της αγοράς, η τελική λύση δεν δίνει απλά ένα site με απλή χρήση, αλλά ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον συνεργασίας μόνο για εσάς διαθέσιμο παντού μέσω Internet!

iconΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

...και μόνο! Με την ORBIT είστε σίγουροι ότι κανένας τρίτος δεν έχει πρόσβαση στις πολύτιμες πληροφορίες σας. Έχετε άμεση διαθεσιμότητα δεδομένων, εγγράφων εργασιών και εσωτερικής επικοινωνίας μονο για εσάς και τα στελέχη σας παντου ενώ η πρόσβαση γίνεται με τρόπο που μονο εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

 


 

 

ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

 


orbit advert screen

 

 

Εργαζόμαστε πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και αυτό φαίνεται! Με την ORBIT έχετε μηδενικό κόστος παραμετροποίησης - μιας και η ίδια κατασκευάζει και εφαρμόζει το λογισμικό της. Σαν αποτέλεσμα γλυτώνετε τον χρόνο σας και είστε σίγουροι ότι το λογισμικό σας θα έχει τις λειτουργίες που περιμένετε - και πολλές ακόμα!

Τo ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ PLUS συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν αν μην το αποχωρίζεστε. Οι δυνατότητες που περιγράφονται εδώ είναι ενδεικτικές. Δείτε παρουσίαση του προγράμματος για να έχετε πλήρη αίσθηση για όσα σας προσφέρει. • contacts
 • ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΑ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ
  Αφορά : Οργάνωση Επαφών

  Δώστε τέλος στα διάσπαρτα πελατολόγια και αποκτήστε ένα μοναδικό αρχείο επαφών της εταιρίας σας κατηγοριοποιώντας όπως εσείς θέλετε. Παρακολουθήστε όλο το ιστορικό καταχωρήσεων, ανταγωνισμού, επικοινωνίας και εγγράφων σχετικά με έναν Πελάτη ή μία Διαφημιστική εταιρία. Οργανώστε πολιτικές direct marketing χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία μαζικών sms & e-mail.

 • ads list
 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
  Αφορά : Υποδοχή Διαφήμισης

  Παρακολούθηση όλων των στοιχείων έντυπης και on-line διαφήμισης με πλήρη στοιχεία συντελεστών, χώρου και οικονομικών. Ημερολόγιο καταχωρήσεων για άμεση γνώση διαθεσιμότητας και προετοιμασία πλάνου. Εξαγωγή ειδικών εκτυπώσεων για Λογιστήριο και Παραγωγή. Παρακολούθηση συμφωνιών και κρατήσεων, καθώς και όλων των εμμέσων προβολών. Παρακολούθηση προετοιμασίας Υλικού καταχώρησης.

 • advertisement statistics
 • ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
  Αφορά : Στατιστικά

  Αναλύστε όλες τις πληροφορίες για τα μέσα της εταιρίας σας ή τον ανταγωνισμό ανά πελάτη, πωλητή, προϊόν, είδος καταχώρησης και οποιοδήποτε άλλο από το πλήθος των πεδίων που καταγράφονται. Η ORBIT σας προσφέρει πάνω από 100 διαφορετικές μορφές συγκεντρωτικών και αναλυτικών εμφανίσεων που αφορούν το Εμπορικό τμήμα.

 • competition
 • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
  Αφορά : Παρακολούθηση Ανταγωνισμού

  Μπορείτε πολύ περισσότερα από ένα απλό ξεφύλλισμα των ανταγωνιστικών εντύπων. Με την ORBIT γνωρίζετε άμεσα τις εμφανίσεις των πελατών σας σε ανταγωνιστικά έντυπα, ενώ μπορείτε αν θέλετε να ζητήσετε με μια εκτύπωση όλους τους πελάτες που εμφανίζονται σε ανταγωνιστικά μέσα και όχι σε εσάς. Επαναφέρετε χαμένους πελάτες και αξιοποιήστε καλύτερα τις έμμεσες προβολές σας.

 • calendar
 • ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ REMINDERS
  Αφορά : Υπομνήσεις - Προθεσμίες

  Εξειδικευμένη πελατοκεντρική Ατζέντα, διαφορετική για κάθε συνεργάτη. Δυνατότητα συγχρονισμού με κινητά με ή χωρίς Ιντερνετ. Εργαλεία αυτόματου follow up για τυποποίηση Πωλήσεων, Εισπράξεων και Client Service. Αμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες ενός πελάτη από την αντίστοιχη εγγραφή της ατζέντας.

 • document management
 • DOCUMENT & E-MAIL MANAGEMENT
  Αφορά : Διαχείριση Εγγράφων

  Συνεχίστε να δουλεύετε τα έγγραφά σας όπως έχετε συνηθίσει. Απλά η αναζήτησή τους πλέον θα γίνεται άμεσα! Δώστε τέλος σε ατέρμονες αναζητήσεις σε φακέλους. Δείτε με ένα κλικ μια παλιά προσφορά σε word, ένα εικαστικό ή όλο το ιστορικό των e-mails. Το ORBIT συνδέει τα έγγραφα από τη δομή που ήδη έχετε χωρίς να χρειαστεί να την αλλάξετε.Ψηφιοποιήστε σε 10" ένα χάρτινο έγγραφο!

 • subscription management
 • ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
  Αφορά : Διαχείριση Συνδρομών

  Ειδικό κύκλωμα διαχείρισης Συνδρομών φροντίζει για την καταγραφή, την στατιστική παρακολούθηση και την ανανέωση των συνδρομών των εντύπων σας. Αυτόματη εύρεση Τ.Κ., εκτυπώσεις ετικεττών ανά δρομολόγιο και προβολή όλου του ιστορικού συνδρομών ενός προσώπου ή μιας εταιρίας, είναι λίγα μόνο από τα παρεχόμενα χαρακτηριστικά.

 • security
 • SECURITY ΧΡΗΣΤΩΝ
  Αφορά : Ασφάλεια

  Τα κλειδιά της εταιρίας σας είναι στα χέρια σας. Το πελατολόγιό σας δεν αντιγράφεται με μια απλή κίνηση. Μπορείτε να οργανώσετε αναλυτικό πρόγραμμα αυτόματων backup, ενώ υπάρχει πλήθος ρυθμίσεων για την πρόσβαση σε πληροφορίες.

   

Θα θέλατε κάτι ακόμα; Πως θα δείτε Demo
icon
Ειδικά σχεδιασμένα για να εκμεταλευτούν την ευελιξία μικρών εταιρικών σχημάτων (εταιρίες 2-200 ατόμων), τα προιόντα της ORBIT αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε θέματα ευελιξίας, ταχύτητας, διαθεσιμότητας δεδομένων και ασφάλειας σε σχέση με λογισμικά εστιασμένα σε μεγάλα εταιρικά σχήματα! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για αυτά τα πλεονεκτήματα!


 

 

 • member 1

   

  ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  Μέσω Internet σε επικοινωνία με συνεργάτη μας. Την ώρα που επιθυμείτε. Με πραγματικά δεδομένα (χιλιάδες εγγραφές) και εσάς στο πληκτρολόγιο.

   

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ

  Εχετε ήδη καταχωρημένα δεδομένα σε φύλλα εργασίας, ή προυπάρχον λογισμικό; Αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μεταφέρουμε την εργασία σας στο νέο σύστημα εφόσον αυτό είναι εφικτό!

 • member 2

   

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Ξεχάστε τις πολύωρες και κοπιαστικές εκπαιδεύσεις. Περιμένουμε τα τηλέφωνά σας και συνδεόμαστε άμεσα - πάντα με την άδειά σας - στον υπολογιστή σας για να βοηθήσουμε.

   

  ΚΟΣΤΟΣ IMPLEMENTATION = 0

  Εφαρμόζουμε μόνο εμείς τις λύσεις μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μηδενικό κόστος για εσάς σε χρόνο και χρήμα! Αποφύγετε τα κόστη τρίτων και δουλέψτε άμεσα με τον τρόπο που σας ταιριάζει!

 • member 3

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

  Στην ORBIT ακούμε τις ιδέες σας και αναπτύσσουμε διαρκώς τα προιόντα μας. Νέες αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες και βελτιώνουν διαρκώς τον τρόπο εργασίας σας.

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

  Οι πελάτες μας μας νοιώθουν δίπλα τους. Στα πλάισια της υποστήριξης υπάρχει διαρκής ενημέρωση για νέα χαρακτηριστικά, και τηλεφωνική ή online επικοινωνία για την σωστή εφαρμογή τους.

   

   

 • member 4

   

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Ο εξειδικευμένος τεχνικός της ORBIT είναι πάντα στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή και στον υπολογιστή σας μέσω Internet - πάντα με τον δικό σας έλεγχο.

   

  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

  Με πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη είμαστε δίπλα σας όπου και να βρίσκεστε, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

   

   

 

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ PLUS της ORBIT χρησιμοποιείται σαν εξειδικευμένο CRM για εκδοτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από πλήθος εταιριών.

Μερικοί από τους πελάτες μας ενδεικτικά...

 • partner 1
 • partner 2
 • partner 3
 • partner 4
 • partner 5
 • partner 6

 

 

 


 

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Θα χαρούμε να μιλήσουμε στα γραφεία μας, στο χώρο σας, ή πολύ πιό άμεσα τηλεφωνικά με on-line συνδεση μέσω Internet.

icon 1 Λεωφόρος Δημοκρατίας 26, Νέο Ψυχικό, 15451 Αθήνα

icon 2 (+30) 210-6755406

icon 3sales@orbit.gr

icon 4www.orbit.gr