phone 210-6755406

Διαφημιστικό Plus TM

 

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΑ : WEB CAMPAINS : ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ : ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ : ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΑΦΩΝ : ΥΠΟΜΝΗΣΕΙΣ : MAZIKO MARKETING : ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ : ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Η πολυετής εμπειρία της ORBIT στην κατασκευή εξειδικευμένου CRM λογισμικού οργάνωσης Εμπορικών Τμημάτων για On-Line & έντυπη διαφήμιση, αλλά και οι συνεργασίες με τα μεγαλύτερα media της αγοράς είναι που σας εγγυώνται την επιτυχημένη χρήση σε κάθε περίπτωση.

Καλέστε μας στο (30) 210 6755 406 , ή στείλτε τώρα e-mail στο sales@orbit.gr αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό.

 

Ζητήστε ενημέρωση με e-mail Πως θα δείτε Demo

 

 

icon ΑΓΟΡΑ ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η συνδρομητική χρήση έχει μικρό αρχικό κόστος, αλλά σημαντικά θέματα σε βάθος χρόνου:

 • Σε αντίθεση με την αγορά, δεσμεύει στη χρέωση, αποκλείοντας πρακτικά αλλαγή λογισμικού, μιας και διακόπτει κάθε πρόσβαση μετά τη λήξη.
 • Κοστίζει πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα σε σχέση με την αγορά μαζί με το Συμβόλαιο Συντήρησης.

Και οι δύο πολιτικές χρέωσης είναι διαθέσιμες με την εταιρία μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε μαζί τις εναλλακτικές και να σας βοηθήσουμε στην σωστή για εσάς επιλογή!

icon LOCAL ή CLOUD

...σε κάθε περίπτωση εσείς, έχετε πρόσβαση από παντού και όλες τις συσκευές, με τον καλύτερο τρόπο:

 • Στο γραφείο σας με ταχύτατη χρήση.
 • Οπουδήποτε έχετε ένα PC, Mac, Tablet ή ακόμα και κινητό με άμεση πρόσβαση στον Η/Υ σας στο γραφείο μέσω Internet *.

* - Καλέστε μας να συζητήσουμε για τον τρόπο remote πρόσβασης ταχύτατα χωρίς κωδικούς και χρεώσεις τρίτων.

iconΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

...και μόνο! Ακόμα και στη συνδρομητική χρήση έχετε διαρκώς τοπικά ή στο εταιρικό σας Cloud:

 • Την SQL βάση δεδομένων σας με συγκροτημένη πληροφορία και σύνδεση με κάθε έγγραφο που τα αφορά, και όχι απλά ασύνδετα excel που θα σας δοθούν μελλοντικά αν διακόψετε μια συνεργασία.
 • Ολα τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και κάθε άλλο σημαντικό αρχείο, με την δομή που απαιτείται από το λογισμικό.
 • Δυνατότητα σωστής σχεδίασης πολιτικών αυτόματου Backup τοπικά ή στο Cloud για οποιαδήποτε αποφυγή προβλήματος.

 


 

ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ...

 

Οι εφαρμογές της ORBIT είναι ειδικά σχεδιασμένες για ταχύτητα και απλότητα στη χρήση. Παρέχουν όλες τις δυνατότητες που θα χρειαζόσασταν και χρησιμοποιούν σύγχρονη πολυπαραθυρική τεχνολογία, shotrcuts και λειτουργίες με 1-click, κάνοντας τη διαφορά σε σχέση με κλασσικές desktop ή cloud based web εφαρμογές, όταν η ταχύτητα και η ευχρηστία πρέπει να συνδυαστούν με την απλότητα.

 


orbit screen

 


Εργαζόμαστε πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και αυτό φαίνεται! Με την ORBIT έχετε μηδενικό κόστος παραμετροποίησης - μιας και η ίδια κατασκευάζει και εφαρμόζει το λογισμικό της. Σαν αποτέλεσμα γλυτώνετε τον χρόνο σας και είστε σίγουροι ότι το λογισμικό σας θα έχει τις λειτουργίες που περιμένετε - και πολλές ακόμα!

 


orbit screen

 

 


... ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

 

Τo Διαφημιστικό Plus συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν αν μην το αποχωρίζεστε. Οι δυνατότητες που περιγράφονται εδώ είναι ενδεικτικές. Δείτε παρουσίαση του προγράμματος για να έχετε πλήρη αίσθηση για όσα σας προσφέρει.


 • contacts
 • ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΑ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ
  Αφορά : Οργάνωση Επαφών

  Δώστε τέλος στα διάσπαρτα πελατολόγια και αποκτήστε ένα μοναδικό αρχείο επαφών της εταιρίας σας κατηγοριοποιώντας όπως εσείς θέλετε. Παρακολουθήστε όλο το ιστορικό καταχωρήσεων, ανταγωνισμού, επικοινωνίας και εγγράφων σχετικά με έναν Πελάτη ή μία Διαφημιστική εταιρία. Οργανώστε πολιτικές direct marketing χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία μαζικών sms & e-mail.

 • ads list
 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
  Αφορά : Υποδοχή Διαφήμισης

  Παρακολούθηση όλων των στοιχείων έντυπης και on-line διαφήμισης με πλήρη στοιχεία συντελεστών, χώρου και οικονομικών. Ημερολόγιο καταχωρήσεων για άμεση γνώση διαθεσιμότητας και προετοιμασία πλάνου. Εξαγωγή ειδικών εκτυπώσεων για Λογιστήριο και Παραγωγή. Παρακολούθηση συμφωνιών και κρατήσεων, καθώς και όλων των εμμέσων προβολών. Παρακολούθηση προετοιμασίας Υλικού καταχώρησης.

 • advertisement statistics
 • ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
  Αφορά : Στατιστικά

  Αναλύστε όλες τις πληροφορίες για τα μέσα της εταιρίας σας ή τον ανταγωνισμό ανά πελάτη, πωλητή, προϊόν, είδος καταχώρησης και οποιοδήποτε άλλο από το πλήθος των πεδίων που καταγράφονται. Η ORBIT σας προσφέρει πάνω από 100 διαφορετικές μορφές συγκεντρωτικών και αναλυτικών εμφανίσεων που αφορούν το Εμπορικό τμήμα.

 • competition
 • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
  Αφορά : Παρακολούθηση Ανταγωνισμού

  Μπορείτε πολύ περισσότερα από ένα απλό ξεφύλλισμα των ανταγωνιστικών εντύπων. Με την ORBIT γνωρίζετε άμεσα τις εμφανίσεις των πελατών σας σε ανταγωνιστικά έντυπα, ενώ μπορείτε αν θέλετε να ζητήσετε με μια εκτύπωση όλους τους πελάτες που εμφανίζονται σε ανταγωνιστικά μέσα και όχι σε εσάς. Επαναφέρετε χαμένους πελάτες και αξιοποιήστε καλύτερα τις έμμεσες προβολές σας.

 • calendar
 • ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ REMINDERS
  Αφορά : Υπομνήσεις - Προθεσμίες

  Εξειδικευμένη πελατοκεντρική Ατζέντα, διαφορετική για κάθε συνεργάτη. Δυνατότητα συγχρονισμού με κινητά με ή χωρίς Ιντερνετ. Εργαλεία αυτόματου follow up για τυποποίηση Πωλήσεων, Εισπράξεων και Client Service. Αμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες ενός πελάτη από την αντίστοιχη εγγραφή της ατζέντας.

 • document management
 • DOCUMENT & E-MAIL MANAGEMENT
  Αφορά : Διαχείριση Εγγράφων

  Συνεχίστε να δουλεύετε τα έγγραφά σας όπως έχετε συνηθίσει. Απλά η αναζήτησή τους πλέον θα γίνεται άμεσα! Δώστε τέλος σε ατέρμονες αναζητήσεις σε φακέλους. Δείτε με ένα κλικ μια παλιά προσφορά σε word, ένα εικαστικό ή όλο το ιστορικό των e-mails. Το ORBIT συνδέει τα έγγραφα από τη δομή που ήδη έχετε χωρίς να χρειαστεί να την αλλάξετε.Ψηφιοποιήστε σε 10" ένα χάρτινο έγγραφο!

 • subscription management
 • ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
  Αφορά : Διαχείριση Συνδρομών

  Ειδικό κύκλωμα διαχείρισης Συνδρομών φροντίζει για την καταγραφή, την στατιστική παρακολούθηση και την ανανέωση των συνδρομών των εντύπων σας. Αυτόματη εύρεση Τ.Κ., εκτυπώσεις ετικεττών ανά δρομολόγιο και προβολή όλου του ιστορικού συνδρομών ενός προσώπου ή μιας εταιρίας, είναι λίγα μόνο από τα παρεχόμενα χαρακτηριστικά.

 • security
 • SECURITY ΧΡΗΣΤΩΝ
  Αφορά : Ασφάλεια

  Τα κλειδιά της εταιρίας σας είναι στα χέρια σας. Το πελατολόγιό σας δεν αντιγράφεται με μια απλή κίνηση. Μπορείτε να οργανώσετε αναλυτικό πρόγραμμα αυτόματων backup, ενώ υπάρχει πλήθος ρυθμίσεων για την πρόσβαση σε πληροφορίες.

   

Θα θέλατε κάτι ακόμα; Πώς θα δείτε Demo
icon
Ειδικά σχεδιασμένα για να εκμεταλευτούν την ευελιξία μικρών εταιρικών σχημάτων (εταιρίες 2-200 ατόμων), τα προιόντα της ORBIT αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε θέματα ευελιξίας, ταχύτητας, διαθεσιμότητας δεδομένων και ασφάλειας σε σχέση με λογισμικά εστιασμένα σε μεγάλα εταιρικά σχήματα! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για αυτά τα πλεονεκτήματα!


 

 

 

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ PLUS της ORBIT χρησιμοποιείται σαν εξειδικευμένο CRM για εκδοτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από πλήθος εταιριών.

Μερικοί από τους πελάτες μας ενδεικτικά...

 • partner 1
 • partner 2
 • partner 3
 • partner 4
 • partner 5
 • partner 6

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Θα χαρούμε να μιλήσουμε στα γραφεία μας, στο χώρο σας, ή πολύ πιό άμεσα τηλεφωνικά με on-line συνδεση μέσω Internet.

icon 1 Λεωφόρος Δημοκρατίας 26, Νέο Ψυχικό, 15451 Αθήνα

icon 2 (+30) 210-6755406

icon 3sales@orbit.gr

icon 4www.orbit.gr